Frans van de Ven Voorzitter

Programmadirecteur Sport bij de gemeente Den Haag

#13: Tilburg is mijn stad!

Yvonne Visser Secretaris

Enthousiast vrijetijdssportster, veertig jaar onderwijsexpertise waaronder begeleiding van jonge topsporters. Jurist en mediator, actief als buurtbemiddelaar en gespreksbegeleider.

#11: De nummer 11 is creatief. Eigenwijs. Heeft een drang naar voren en is doelgericht. Het is een teamspeler, maar wel een met onverwachte en verrassende acties. En…. Arjen Robben speelde met nummer 11!

Jan Bellemakers Penningmeester

Hoofd bureau Sport & Bewegen bij de gemeente ’s-Hertogenbosch, oud-voorzitter voetbalvereniging ZIGO, actief voetballer, hardloper en tafeltennisser in de pauze van het werk.

#14: Hoewel geen Ajax-fan ben ik wel fan van Johan Cruijff. Met zijn wijsheden en citaten laat hij je op onnavolgbare wijze op een andere manier nadenken over zaken. En hij maakt naar eigen zeggen “bijna nooit fouten want heeft enorme moeite om zich te vergissen”.

Max van Veen

Hoofd Tilburg University Sports Center, voormalig topsportcoördinator Tilburg University, oud volleyballer STV Tilburg.

#10: mijn verjaardag en het cijfer waar ik altijd naar streef!

Martijn Musters

Docent Sportbeleid, Sportmanagement en Citymarketing aan de Tilburgse opleidingen SPECO en Johan Cruyff Academy. Trainer & coach Volley Tilburg en lid van de bondsraad Nevobo.

#12: Het nummer waarmee ik als jeugdspeler altijd gespeeld heb.

Tony Weggemans

Zelfstandig gevestigd organisatie- en beleidsadviseur, enthousiast mountainbiker, oud-voorzitter Mountainbike Tilburg, oud-voorzitter Stichting MTBStadsbos013.

#282: het nummer waarmee ik enkele jaren geleden aan een vierdaagse mountainbikemarathon in Kroatië meegedaan heb. Dat was vier dagen genieten, ook al had ik geen enkele ambitie om te winnen.

Dion Sillen

Raadsadviseur sociaal domein gemeente Breda, actief in de handbalwereld bij de Handbalschool Brabant en Handball Tilburg

#15: het nummer dat door mijn handballende studententijd voor altijd aan mij verbonden zal zijn.

Dave Kuppers

Fysiotherapeut, eigenaar Fysio Binnenstad en BeweegR. Trainer bij RKSV Were Di en SurvivalTeam Udenhout, zelf nog fanatiek met het lopen survivalruns. 

#2 mijn vaste rugnummer en beste resultaat tijdens een survivalrun.

Paul van Gestel

Directeur school voor Sport en Bewegen en team Fit@school binnen ROC Tilburg, fanatiek squasher

#3: het startnummer van Randy Mamola, een legendarische motorracer uit het verleden en ik ben ook zeker van de 3de-helft. Ook niet onbelangrijk na het sporten.

Irene Dekker

Jeffrey Touw