Frans van de Ven Voorzitter

Programmadirecteur Sport bij de gemeente Den Haag

#13: Tilburg is mijn stad!

Theo van den Hoek Vice-voorzitter

Voormalig directeur HRM Tilburg University, oud-voorzitter Koninklijke Nederlandse Dambond. Wedstrijddammer, geeft dam en schaaklessen op Tilburgse basisscholen.

#03:  het nummer van de kroonschijf, de ‘centrale verdediger’ in het damspel.

Jan Bellemakers Secretaris/penningmeester

Hoofd bureau Sport & Bewegen bij de gemeente ’s-Hertogenbosch, oud-voorzitter voetbalvereniging ZIGO, actief voetballer, hardloper en tafeltennisser in de pauze van het werk.

#14: Hoewel geen Ajax-fan ben ik wel fan van Johan Cruijff. Met zijn wijsheden en citaten laat hij je op onnavolgbare wijze op een andere manier nadenken over zaken. En hij maakt naar eigen zeggen “bijna nooit fouten want heeft enorme moeite om zich te vergissen”.

Frans-Jan Bertens

Adviseur I Verbinder I Toezichthouder I Bestuurder I Lid van HC Tilburg
#99: mijn geluksgetal

Marlies Barthel

Conrector onderwijs / Traject Op Maat (hoogbegaafden) op Theresialyceum, docent wiskunde. Voorzitter, trainer, coach en spelend lid van Volley Tilburg, voormalig voorzitter VC Sarto.

#04: Wij zijn thuis met vieren en hebben het heel fijn samen. Verder is 4 het symbool van volmaaktheid en de vier is de basis voor de ordening (en daar houd ik van).

Max van Veen

Hoofd Tilburg University Sports Center, voormalig topsportcoördinator Tilburg University, oud volleyballer STV Tilburg.

#10: mijn verjaardag en het cijfer waar ik altijd naar streef!

Yvonne Visser

Enthousiast vrijetijdssportster, veertig jaar onderwijsexpertise waaronder begeleiding van jonge topsporters. Jurist en mediator, actief als buurtbemiddelaar en gespreksbegeleider.

#11: De nummer 11 is creatief. Eigenwijs. Heeft een drang naar voren en is doelgericht. Het is een teamspeler, maar wel een met onverwachte en verrassende acties. En…. Arjen Robben speelde met nummer 11!

Martijn Musters

Docent Sportbeleid, Sportmanagement en Citymarketing aan de Tilburgse opleidingen SPECO en Johan Cruyff Academy. Bestuurslid Volley Tilburg en lid van de bondsraad Nevobo.

#12: Het nummer waarmee ik als jeugdspeler altijd gespeeld heb.

Maaike van Santvoort

Advocaat bij DAF Trucks in Eindhoven, oud topsporter acrobatiek, regelmatig te vinden in de paaldansschool en tevens trainster voor diverse turnverenigingen en dansscholen. 

#25: mijn geboortedag, ideale leeftijd en het nummer waarmee ik ooit € 20 heb gewonnen bij de staatsloterij.

Tony Weggemans

Zelfstandig gevestigd organisatie- en beleidsadviseur, enthousiast mountainbiker, oud-voorzitter Mountainbike Tilburg, oud-voorzitter Stichting MTBStadsbos013.

#282: het nummer waarmee ik enkele jaren geleden aan een vierdaagse mountainbikemarathon in Kroatië meegedaan heb. Dat was vier dagen genieten, ook al had ik geen enkele ambitie om te winnen.

Dion Sillen

Raadsadviseur sociaal domein gemeente Breda, actief in de handbalwereld bij de Handbalschool Brabant en Handball Tilburg

#15: het nummer dat door mijn handballende studententijd voor altijd aan mij verbonden zal zijn.

Dave Kuppers

Fysiotherapeut, eigenaar Fysio Binnenstad en BeweegR. Trainer bij RKSV Were Di en SurvivalTeam Udenhout, zelf nog fanatiek met het lopen survivalruns. 

#2 mijn vaste rugnummer en beste resultaat tijdens een survivalrun.

Michelle Reijven

Student SPECO Sportmarketing aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Daarnaast ook actief binnen de Tilburgse Studenten Voetbal Vereniging Merlijn.

#17 mijn geboortedatum en een van mijn favoriete voetballers, Daley Blind, speelt er ook mee.